Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena!!! Na predaj 3-izbová novostavba v tichej lokalite obce Blahová

199 000 €
Interné ID: F084-12-MATH3
Obec: Blahová
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena!!!

Ponúkame Vám na predaj 3-izbovú novostavbu v obci Blahová. Plocha: úžitková 85m2, zastavaná 105m2 + 22m2 terasa, na pozemku s rozlohou 400m2. Konštrukcia objektu: tehla 44 cm (Termobrik) + priečky Ytong + 10 cm izolácia. Podlaha: dlažba. Steny: omietky. Okná: drevené (3 sklo, obojstranný zlatý dub). Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, toaleta. Stav objektu: novostavba. Vykurovanie domu je riešené tepelným čerpadlom a vodným podlahovým kúrením. Inžinierske siete: elektrika (220/400 V), voda riešená vlastnou studňou, odpadová voda riešená žumpou 9 m3. Povala je pochôdzna s možnosťou využívať ako úložný priestor o rozlohe 90 m2. V dome je predpríprava pre satelitnú televíziu,internet a krbové kachle. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina: škridla (hladká, veľkoplošná Creaton Engoba). Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Pozemok je oplotený. Parkovanie vo dvore pre dve vozidlá. Parkovacia plocha so zámkovou dlažbou o rozlohe 6 x 5,5 m.
Výhody: Blahová je veľmi pokojná čistá dedinka, ktorá sa rozprestiera na Žitnom ostrove pri ramene Malého Dunaja. Počet obyvateľov 377. V obci sa hovorí prevažne slovenským jazykom. Obec má vlastnú škôlku, detské ihrisko, obchod, poštu aj futbalové ihrisko. V blízkosti obce sa nachádza rekreačné stredisko Madarász, Malkia Park, Slovakiaring.
Nízke náklady na bývanie (tepelné čerpadlo). Predáva sa v stave ako vidieť na fotkách. Cena 199 000 € + seriózna dohoda možná.

Video Youtube: youtube.com/watch?v=o9HFUwyeL5o
TikTok: finanzpartnerrealityds

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Vzdialenosti: Dunajská Streda (18km), Šamorín (23km), Senec (24km), Bratislava (30km).

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
127 m2
Úžitková plocha:
85 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Voda:
studňa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra