Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kúpa 3izb.bytu -Staré Mesto, Nové Mesto do 225 000 Eur

225 000 €
Interné ID: F002-LUca
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Kúpa
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F002-LUca
Realitná kancelária Finanzpartner reality hľadá pre svojho klienta 3izb, prípadne väčší 2izb. byt v lokalite Staré Mesto - najlepšie Horský Park. Pripadajú do úvahy aj byty v blízkosti centra, Nové Mesto, Karlová Ves a starý Ružinov. ( nie klasické paneláky, možnosť parkovania).
Cena nehnuteľnosti je do 225 000 Eur vrátane provízie pre RK, v cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie KZ a poplatky za vklad do katastra.

Cena: 225 000 Eur.

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva , kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľnosti a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra