Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívne na predaj dvojizbový byt Sobrance

26 900 €
Interné ID: F122-112-LEK
Ulica: Komenského
Obec: Sobrance
Okres: Sobrance
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F122-113-LEK
Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj dvojizbový byt v meste Sobrance. Tento priestranný byt pozostáva z dvoch obývacích miestností, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Okrem toho ponúka aj balkón, špajzu a dve pivnice, ktoré poskytnú dostatok úložného priestoru.
Nehnuteľnosť má rozlohu 63m2.

Byt sa nachádza v ideálnej lokalite v blízkosti školy a plnej občianskej vybavenosti, čo z neho robí ideálne miesto pre mladé rodiny aj pre jednotlivcov. Ak si byt chcete pozrieť, máte možnosť virtuálnej prehliadky 3D, my.matterport.com/show/?m=ZJuddd43WR6 ktorá vám umožní vidieť každý kút bytu, predtým ako navštívite osobne.

Neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tohto bytu alebo iných nehnuteľností v meste Sobrance. Radi Vám pomôžeme a spoločne nájdeme ten správny domov pre Vás.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
63 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra