Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

V Lade "malý veľký zámoček" RD + samostatné podnikanie (F164-12-ANM3)

294 900 €
Interné ID: F164-12-ANM3
Obec: Lada
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F164-12-ANM3
Vojdite dnu a zaľúbte sa do interiéru priestranného dvojpodlažného tehlového rodinného domu v Lade. Možnosť podnikania v spodnej časti z ulice so samostatným vchodom. Úžitková plocha 288 m2, celková výmera pozemku 547 m2, podpivničený. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016. Dom je zateplený, má kompletne vymenené okná - plastové 3-komorové, podlahy - plávajúce, v kombinácii s dlažbou, steny - stierky, omietky.
V obytnej časti sa nachádzajú: veľká kuchyňa vybavená vstavanými spotrebičmi spojená s obývačkou a jedálenským kútikom, praktická špajza, veľká kúpeľňa so sprchovacím kútom, rohovou vaňou, umývadlom a toaletou, vstupná hala so vstavanou skriňou, na poschodí - v podkroví, sú tri spálne a kúpeľňa spojená s toaletou. Obytná časť má súkromnú terasu, dvor a altánok, ktorý ponúka príjemné posedenie. K domu prislúcha garáž spojená s dielňou o výmere 108 m2 a výškou 4m. Vstup do obytnej časti domu je cez zabezpečenú elektrickú bránu na diaľkové ovládanie, celý objekt domu je vybavený bezpečnostnými kamerami a elektronickým zvončekom s kamerou. V priestoroch na podnikanie sa momentálne nachádza kaviareň. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, internet. Celá stavba využiteľná aj ako malý penzión s reštauráciou!
Cena 294 900 €. Dohoda možná.

3D obhliadka: my.matterport.com/show/?m=JaMfgKdMYJr
my.matterport.com/show/?m=jodAPDBz5WS

Kontaktujte ma na tel. č.: 0918709021 alebo emailom: anton.mesaros@fpreality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
288 m2
Plocha pozemku:
547 m2
Zastavaná plocha:
252 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra