Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ pozemku s potenciálom výstavby rodinného domu - Chorvátsky Grob, 817 m2.

209 000 €
Interné ID: F056-14-LUC3
Ulica: Triblavinská
Obec: Chorvátsky Grob
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky

Popis nehnuteľnosti

ID: F056-14-LUC3

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemok o výmere 817 m2 v intraviláne obce - Chorvátsky Grob, lokalita Suché miesto 2, časť Čierna Voda, na LV momentálne vedený ako orná pôda.

Podľa Územnoplánovacej informácie obce Chorvátsky Grob je táto lokalita určená na budúcu výstavbu novej zástavby rodinných domov s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti projektu PARK CITY TRIBLAVINA. Dotiahnutie kompletných inžinierskych sietí a výstavba prístupových ciest je naplánované do konca roka 2022, s predbežnou kalkuláciou nákladov cca. 15 000 Eur.
Pravidelný , rovinatý pozemok o výmere 817 m2, š.23m x d.36m je vedený na samostatnom LV, bez tiarch.

Cena 209 000 €

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností.

Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Finanzpartner reality.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
817 m2

Kontaktujte makléra