Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Novostavba 4 izb.bungalovu + pláž, Dun. Lužná - Nové Košariská

364 000 €
Interné ID: F059-13-LUC3
Ulica: Nová
Obec: Dunajská Lužná
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID: F059-13-LUC3

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka jedinečnú nehnuteľnosť v mimoriadne vyhľadávanej lokalite Nové Košariská . Na predaj je moderný 4 izb. bungalov ( časť dvojdomu ) v tesnej blízkosti jazera a spoluvlastnícky podiel na súkromnej udržiavanej pláži. Bývanie na tomto nádhernom mieste ponúka svojím majiteľom kombináciu veľkorysého mestského, vidieckeho a rekreačného bývania. Ak máte radi leto, slnko, vodu...lepšiu ponuku nenájdete..

Popis domu:

- pozemok 460 m2
- prístupová cesta vo vlastníctve obce
- inž. siete : elektrina, kanalizácia , plyn, voda mestská + vlastná studňa
- stavba - rok kolaudácie 2015 - v bezchybne technickom a mimoriadne udržiavanom stave
- zastavaná plocha 107m2
- sedlová strecha
- podkrovie ( možnosť úložného priestoru - výška cca.1.8 m2 )
- príprava na zabezpečovací systém - alarm
- podlahové el. kúrenie v celom dome
- podlahy - dlažba
- plastové okná ( 5 komorové sklo )
- parkovacia plocha pre 3 osobné autá
- posuvná brána na el. ovládanie
- vírivka + solárna sprcha
- samostatný záhradný domček 4x3 m2
- záhrada zatrávnená + závlaha na celej ploche, výsadba okrasných rastlín
- murované oplotenie

Dispozícia domu:

- vstupná hala,
- priestranná obývacia miestnosť s kuchyňou a výstupom na terasu s posedením ( kuchyňa vybavená všetkými spotrebičmi )
- špajza
- spálňa
- 2x detská izba
- samostatná toaleta
- kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou

Doplnkové vybavenie:

Plynový kotol, krb, plastové okná - 5 komorové, vnútorné rolety, sieťky proti hmyzu, kompletne vybavená kuchynská linka so všetkými spotrebičmi, internetové pripojenie- OpikNet. Nehnuteľnosť je mimoriadne vkusne, precízne a účelovo zariadená, predáva sa komplet zariadená.
Mesačné náklady : 100 Eur/ štyri osoby

Pláž:

k rodinnému domu parní aj spoluvlastnícky podiel na súkromnej pláži o výmere 491 m2. Pláž je prístupna iba vlastníkom, je uzamknutá a oplotená. Na pozemku sa nachádza rekreačný drevený domček, vybavený chladničkou a posedením, ležadlá, vlastné mólo a vodný bicykel. Vlastníci a ich rodinný príslušníci si tak môžu vychutnávať letné radosti, nádherne čístú vodu v absolutnom súkromí. Z domu na pláž cca. 5min pešo.

Lokalita:

Obec Dunajská Lužná - časť Nové Košariská patrí k veľmi obľúbeným a vyhľadávaným lokalitám v okolí Bratislavy. Ponúka prírodné kúpaliská - štrkovopieskové jazerá s mimoriadne priezračnou vodou a tiež bezproblémové napojenie na nové diaľničné obchvaty a rýchlu dostupnosť do centra mesta Bratislava. Obec svojim obyvateľom zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, nákupné strediská, zdravotné strediska, školy, škôlky , reštaurácie a všetko to, čo má výhoda bývania v "satelitoch" poskytovať. Okrem iného krásnu prírodu, nekonečné cyklotrasy , možnosti rôzneho športového vyžitia a relaxu.
Výhodou nehnuteľnosti je aj pešia dostupnosť vlakovej stanice ( 3.min pešo ) , spojenie stanica Bratislava - Nové mesto 11 min.
Autobusová zastávka 7 min.


Cena : 364 000 € . Suma je konečná a je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra a odborné finančné poradenstvo. V prípade seriózneho záujmu dohoda možná.

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností.

Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Finanzpartner reality.

LINK 3D - vizuál : my.matterport.com/show/?m=q3FMxpVdncf
LINK VIDEO : youtu.be/0zfsuSJEQJ0

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
107 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra