Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3i byt s balkónom Košice - Nad jazerom

160 000 €
Interné ID: F099-113-ANE
Ulica: Donská
Obec: Košice-Nad jazerom
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F099-113-ANE

3D obhliadka : my.matterport.com/show/?m=GPvGKCajwYy

Mgr. Andrea Eliašová z Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj 3i byt s balkónom v Košiciach - Sídlisko Nad Jazerom, Donska ukica. Byt sa nachádza na Donskej ulici na prízemí. Vďaka svojej polohe sa vyhnete všetkým nežiaducim dopravným situáciám a obmedzeniam počas rekonštrukcie slaneckej cesty.

Byt má rozlohu 64m2 + 3m balkón. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou - murované jadro obložené drevom, plastové okná, nová elektrika v kupeľni, zachovale drevene parkety, interierove dvere. Byt je vhodný aj na rekonštrukciu - potrebná nová kuchynská linka. K bytu prislucha pivnica.

V bloku je plánované zatepľovanie. Byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Do 3 min OD Branisko, potraviny, pošta, poliklinika, MHD zastávka, do 5 min potraviny Klas, VUB, SLSP, reštaurácia, MŠ Azovská, ZŠ Bukovecka, MŠ, ZŠ Dneperská , detské ihriská, vodná plocha jazero s množstvom atrakcií resp. športových možností.

V prípade bližších informácií ma hneď kontaktujte a dohodneme obhliadku bytu.

Nasa cena je konečná !

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
64 m2
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka