Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj svetlý 2,5 izbový byt v Michalovciach

0 €
Interné ID: F032-112-ERSR
Obec: Michalovce
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F032-112-ERSR - Znížená cena!!
Ponúkame Vám na predaj krásny presvetlený 2,5 izbový tehlový byt v Michalovciach. Byt je po kompletnej rekonštrukcii s rozlohou 55 m2. Rekonštrukcia zahŕňa nové rozvody vody, elektriny, nové strierky, radiátory, klimatizáciu, sadrokartónové podhľady, LED bodové osvetlenie, murované jadro, nová sanitu, kúpeľňový nábytok, novú kuchynskú linku na mieru so zabudovanými spotrebičmi. Byt sa predáva zariadený s nábytkom. Byt má veľmi dobrú a atraktívnu polohu blízko pešej zóny. Z bytu sa dajú vychutnať pohľady z 3 strán cez loggiové okná. Cena bytu je dohodou. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a poskytneme Vám všetky ďalšie informácie alebo dohodneme obhliadku bytu.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
55.16 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra