Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Finanzpartner reality Vám ponuka na predaj jedinečný 3 izbový byt za rozumnú cenu

189 000 €
Interné ID: F002-113-MAVIa
Ulica: Južná Trieda
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F002-113-MAVIa

Matúš Višňovský a Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj jedinečný 3 izbový byt pražského typu , ktorý sa nachádza len 5 minút pešo od centra mesta na ulici Južná trieda , Košice .

Byt prešiel dvoma rekonštrukciami, z ktorých ostali len povodne, zato ikonické drevené podlahy. Výhodou tohto bytu sú aj nízke náklady na energie. Komplet cena nákladov, čo zahrnuje kúrenie, elektrinu, vodu a internet pre 3 osoby sú cca 180 eur. Byt sa nachádza na 11 poschodí z celkovo 13 poschodí a je z neho nádherný výhľad na okolie.

Byt je vhodný pre ľudí, ktorí obľubujú atmosféru starého mesta a taktiež je to skvelá INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ na prenájom keďže všetky 3 izby sú nepriechodné a nosné sú len obvodové priečky.

V prípade Vášho záujmu o obhliadku bytu nás neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária Finanzpartner je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

V prípade kúpy nehnuteľnosti formou Hypotekárneho úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho Hypotekárneho centra .
Cena je konečná a je v nej zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
76 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka