Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3-izbový dvojdom s veľkým pozemkom v centre obce Čakany

115 000 €
Interné ID: F076-12-MATH3
Obec: Čakany
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F076-12-MATH3

Znížená cena!!! Ponúkame Vám na predaj starší 3- izbový dvojdom v tichej časti obce Čakany. Dom je v pôvodnom stave. Plocha: úžitková 106m2 na pozemku 1136 m2 (šírka 15m a dĺžka 73m) . Podlaha: dlažba, dlážkovina, betón. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné), plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, umývadlo, toaleta. Stav objektu: pôvodný stav (vyžaduje rekonštrukciu). Konštrukcia objektu: nepálená tehla. Ostatné vybavenie: telefón, internet. Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Na pozemku sa nachádza stará hospodárska budova s množstvom využiteľného a recyklovateľného stavebného materiálu (pálená tehla). Asfaltová prístupová cesta. Inžinierske siete na hranici pozemku – plyn, elektrina, voda (kanalizácia v obci nie je zavedená). Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, dielňa, rybolov, futbalové ihrisko, detské ihrisko, turistika, cykloturistika. Počet obyvateľov: 630. Dom sa nachádza v príjemnej lokalite v centre obce Čakany a schováva v sebe veľký potenciál pre budúceho majiteľa. Cena: 115 000 € - v prípade seriózneho záujmu dohoda možná.

Video: youtube.com/watch?v=ZlClCvxQFps
TikTok: finanzpartnerrealityds

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Vzdialenosti: Dunajská Streda 26km (25min.), Šamorín 13km (13min.), Bratislava 32km (27min.), Senec 1km (19min.), Veľký Meder 54km (43min.), Győr, Maďarsko 62km (59min.)

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
106 m2
Plocha pozemku:
1136 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra