Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3-izbový rekreačný dom v areáli jazero Vojka nad Dunajom

175 000 €
Interné ID: F077-12-MATH
Obec: Vojka nad Dunajom
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F077-12-MATH

Ponúkame Vám na predaj 3-izbovzý rekreačný dom v komplexe Jazero Vojka pri obci Vojka nad Dunajom. Plocha: zastavaná: 81 m2 + terasa, úžitková 66 m2 na pozemku s rozlohou 400m2. Dom sa predáva zariadený (kuchynská linka na mieru + vstavané spotrebiče, sedačka a nábytok). Steny: omietky. Okná: plastové biele + vnútorné žalúzie. Predpríprava na klimatizáciu. Oddelené WC. Vybavenie kúpeľne: umývadlo, čierné vodovodné batérie, klasická vaňa + elektrický bojler. Stav objektu: novostavba všetko nové a čisté. Konštrukcia objektu: sivý blok (Porfix) + 15 cm zateplenie. Kúrenie: elektrické podlahové (v každej izbe termostat).
Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, kamerový systém v areáli a strážna služba. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Dom má pekné dispozičné riešenie. Dom je napojený na elektriku, obecnú kanalizáciu a obecný vodovod. Domček má nadčasový originálny dizajn. Pozemok upravený (okrasné dreviny, zatrávnenie, závlahový systém, zámková dlažba a oplotenie). Príjemné a tiché prírodné prostredie. Parkovanie je možné vo dvore, alebo pred domom.

Výhody areálu: cez soboty jazdí aj mobilný pekár. Do areálu sa dostanete jedine cez rampu a má k dispozícii 24 hodinovú strážnu službu. Obyvatelia areálu majú možnosť využívať tenisový kurt, detské ihrisko, volejbalové ihrisko, detské pieskovisko a preliezačky. Jazero Vojka je považované za jedno z najčistejších vodných plôch o rozlohe vyše 70 hektárov a je vhodné ako na kúpanie, tak na vodné športy ( kúpanie, člnkovanie, vodné športy, ale i potápanie a rybolov). Celý areál patrí pod urbariát. Vzdialenosť od hlavného mesta len 30 Km. Odporúčam pre ľudí čo hľadajú pokojné bývanie a majú radi prírodu. Vo Vojke nad Dunajom pravidelne premáva kompa (smerom na Kyselicu cca 5minú) a je pravidelná autobusová doprava smerom na Bratislavu a Gabčíkovo. Šamorín 10 km, Gabčíkovo 19 km, Petržalka 27 km, Divoká voda Čunovo 13 km. Bohaté sú aj možnosti športu (v lete: beh, cyklistika, korčuľovanie, rybolov, vodné športy, v zime korčuľovanie, sánkovanie a kvalitné prechádzky v prírode). Cestovanie k domu ponúka mentálne upokojenie z každodenného stresu a kvalitnú ventiláciu.
Cena 175 000 €. Aktuálny stav domu vidieť vo videu.

Youtube: youtu.be/5jo6tAdDuOk
TikTok: finanzpartnerrealityds

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Vzdialenosti: Bratislava 38 km (35 min), Šamorín 10 km (32 min), Gabčíkovo 20 km (18 min), Dunajská Streda 32 km (30 min), Győr (Maďarsko) 47 km (45 min)

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
66 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Zastavaná plocha:
81 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra