Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj obrábaný vinohrad v tokajskej oblasti 1900 árov

950 000 €
Interné ID: F064-14-PREa
Obec: Slovenské Nové Mesto
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Vinice

Popis nehnuteľnosti

F064-14-PREa

Ponúkame Vám na predaj zaujímavý pozemok (vinohrad) z pohľadu investície v atraktívnej časti tokajskej oblasti, katastrálne územie Slovenské Nové Mesto. Na 19ha slnečnom pozemku sa nachádza krásny vinič, umiestnený na mierne svahovitom pozemku. Príjazdová cesta na pozemok vedie z vedľajšej asfaltovej cesty. Na pozemku sa nachádza aj elektrické pripojenie.
Momentálne je pozemok vedený ako orná pôda, vinica a trvalo trávnatý porast. 1809m² je vedených ako stavebná parcela. Pozemky v tejto lokalite sú ideálne na investíciu. Vinohrad sa predáva aj s firmou, tým pádom je možnosť pokračovať už v zabehnutom podnikaní.

Pestuje sa tam víno s chráneným označením pôvodu výlučne z hrozna odrôd Furmint, Lipovina, Muškát žltý a Zeta. V blízkosti sa nachádzajú obce Veľká a Malá Tŕňa. Obce sú v srdci vinohradníckeho regiónu Tokaj asi 4 km od slovensko-maďarskej štátnej hranice a cca 7 km od hraničného priechodu Slovenské Nové Mesto. Okresné mesto je vzdialené 26km a hodinu autom od mesta Košice.
Vysoký počet slnečných dní v lokalite Veľkej Tŕni predurčilo oblasť na pestovanie viniča hroznorodého. Obec Veľká Tŕňa tvorí lokalitu slovenskej časti tokajskej vinohradníckej oblasti, ktorá je známa vynikajúcimi tokajskými vínami a rozsiahlymi vínnymi pivnicami. Prírodné krásy údolia rieky Bodrog, kvitnúce lekná v jeho ramenách, úbočia s vinohradmi a vínnymi pivnicami, to všetko je prekrásna scenéria tejto vinohradníckej oblasti.


ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* Výmera: 192000 m2
* Pozemok je rovinatý aj mierne svahovitý
* Vinič je vysadení tak, aby bol celý čas zásobený slnkom
* Asfaltová príjazdová cesta pred pozemkom
* Vhodný na investíciu - pripojenia na elektrinu

CENA: 950 000€
Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať a dohodneme si osobné stretnutie.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
192000 m2

Kontaktujte makléra