Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Výnimočný dvojpodlažný rodinný dom s nádherným okolím pre vaše bývanie a relax

199 990 €
Interné ID: F003-12-SIMI
Ulica: Iszkola
Obec: Hegyeshalom
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F003-12-SIMI

Realitná kancelária FP franšíza Vám ponúka na predaj útulný rodinný dom, len 35 km od Bratislavy, v prihraničnej obci Hegyeshalom v Maďarsku.
Po diaľnici E75 sa do centra Bratislavy pohodlne dostanete za 20 minút. Môžete si pozrieť jeho 3D PREZENTÁCIU umiestnenú v hornej časti inzerátu.

Dvojpodlažný rodinný dom je postavený na rozsiahlom, slnečnom 16á pozemku, obklopený nádhernou záhradou. Majitelia si ho postavili v
osemdesiatych rokoch pre seba, v roku 2008 prešiel kompletnou rekonštrukciou, je veľmi dobre udržiavaný.
POZEMOK BY SA DAL VYUŽIŤ NA VÝSTAVBU AJ ĎALŠIEHO DOMU V PRÍPADE POTREBY.

Na prvom podlaží sa nachádza hala so vstavanou skriňou a množstvom úložného priestoru, veľkorysá obývacia miestnosť s kuchynským kútom a jedálňou, z ktorej sa vychádza na obrovskú terasu, priestranná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, odkladací priestor.
Na druhom podlaží nájdeme taktiež halu, obývaciu miestnosť s kuchynským kútom a špajzou, z ktorej sa dostaneme na veľký balkón s markízou orientovaný do prekrásnej záhrady, ďalšiu spálňu, kúpeľňu s vaňou a toaletou, technickú miestnosť.
Nespornou výhodou tohto domu je, že na každé podlažie sa dá dostať samostatným vchodom a v prípade potreby sa dá veľmi jednoducho
oddeliť na dve samostatné bytové jednotky.

K domu prináleží nádherná, dokonale udržiavaná záhrada s množstvom čarovných zákutí a absolútnym súkromím. V záhrade nájdeme
domček s vlastnou saunou s odpočívarňou, dokonale osadený v prostredí.

Pre domácich majstrov tu nájdeme dielňu, miestnosti na uskladnenie záhradného náradia a ďalšie úložné a skladové priestory.

Dom je napojený na plyn, elektrinu, vodu, kanalizáciu, má aj vlastnú studňu.

V prípade, že by ste tak veľký pozemok nevyužili, je možnosť rozdeliť ho, nakoľko k pozemku vedú dve prístupové cesty a sú tu dva vchody.

Obec Hegyeshalom má vybudovanú kompletnú infraštruktúru a občiansku vybavenosť: škola, škôlka, obchody, banka, pošta, reštaurácie, pumpa, vlaková a autobusová stanica... množstvo možností športového vyžitia, od cyklistiky, agroturistiky, po rybolov a mnoho ďalších.
Mestečko Mosonmagyarórvár s termálnymi kúpeľmi je vzdialené 10 km.

Jedinou nevýhodou tejto nehnuteľnosti je fakt, že slovenské banky neakceptujú pri čerpaní hypotéky založenie nehnuteľností v cudzine,
čo je ale výrazným spôsobom premietnuté do výhodnej ceny tohto rodinného domu.

Konečná cena predstavuje sumu 199 990 € v ktorej sú zahrnuté: služby makléra, hypotekárne poradenstvo, kompletný právny servis zabezpečený maďarskou advokátskou kanceláriou.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra