Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame Vám na predaj pozemky a domy.

125 600 €
Interné ID: F007-110-SIMI
Ulica: Borský Svätý Jur
Obec: Borský Svätý Jur
Okres: Senica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

F007-110-SIMI

Ponúkame Vám na predaj rodinný dvojdom s okolitým pozemkom v obci Borský Svätý Jur a veľký pozemok. Dom je starší ešte z čias po vojne. (1950-1960)
Rozloha prvej prevažne zastavanej parcely (Dom s okolitým pozemkom) je 1028 m2, zastavaná plocha je 435 m2, druhá parcela (veľký pozemok) má 2097 m2. Celková plocha pozemku je 3125 m2. Obe časti domu sa využívali a využívajú na obchody a sklady. Parkovanie je priamo pred obchodmi a je možný vjazd aj do dvora. Na pozemok je bezbariérový vstup s dvoch strán. Je tu možnosť rozparcelovania druhej časti pozemku na stavebné parcely. Budovu je možné využívať vcelku, alebo ako dve oddelené stavby, ktoré majú samostatné popisné číslo. V zadnej časti budovy sú miestnosti s vyšším stropom a sála s dreveným obložením, vhodná ako sklad. (bude potrebná rekonštrukcia budovy) Objekt je napojený na inžinierske siete. Má tri samostatné elektromery, dva samostatné plynomery, dva vodomery a telefónnu prípojku, 3x samostatné WC. Odpad je riešený septikom. Obe budovy sú čiastočne klenbovo podpivničené.
V blízkosti obce sa nachádza prírodná rekreačná oblasť Tomky s možnosťou kúpania. Pozemok je rovinatý a oplotený.

Predaj sa môže realizovať buď formou len Dom s okolitým pozemkom v cene 125 600 € alebo spoločne Dom s okolitým pozemkom a veľkým pozemkom v cene 208 500,-€

Obec Borský Svätý Jur nájdete na Záhorí, 68 km od Bratislavy. Lokalita sa nachádza 9 km od výjazdu z diaľnice D2, smer Bratislava - Brno s výjazdom Kúty.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Kontaktujte makléra