Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená Cena!!!Rodinný dom v obci Sokolce (F095-012-REME)

140 000 €
Interné ID: F095-012-REME
Ulica: sokolce
Obec: Sokolce
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner reality Vám exkluzivne ponúka, 3 izbový rodinnÿ dom v obci Sokolce. Plocha: úžitková 141m2, zastavaná 160m2, pozemku 810m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne, krb. Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Výhody domu a obce : tiché prostredie, škola, škôlka, dieľňa, turistika, cykloturistika, krb, pošta, potraviny, lekáreň, ambulancie lekárov.. Kúpeľné mesto Veľký Meder je iba 5 minút s autom .
V prípade potreby pomôžem s vybavením hypotekárneho, spotrebného ako aj stavebného úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.
Pri vážnom záujme dohoda možná!!!
Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť.

Cena 140 000 €

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Telefón: 0908 797 740
E-mail:renata.markuszekova@finanzpartner.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
141 m2
Plocha pozemku:
810 m2
Zastavaná plocha:
160 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra