Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ČUNOVO 2 577m2 - predaj pozemku s potenciálom výstavby záhradnej chaty.

145 €/m2
Interné ID: F099-13-LUC
Ulica: Čunovo
Obec: Bratislava-Čunovo
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemok o výmere 2 577 m2 v katastrálnom území obce Čunovo, lokalita - Nižné Kostolné na LV momentálne vedený ako orná pôda , parcela registra "C".

Parcela sa nachádza priamo pri ceste medzi Rusovcami a hraničným prechodom Čunovo - Rajka, s priamym prístupom z hlavnej cesty . V tesnej blízkosti je naplánované vybudovanie nového zjazdu z bratislavského diaľničného obchvatu.
Pozemok je oplotený, rovinatý, pravidelný o celkovej výmere 2 577 m2, cca š.45m x d.60 m a je vedený na samostatnom LV. Možnosť dodatočným zameraním rozdeliť na tri samostatné parcely.

Potenciál:

- pestovanie poľnohospodárskych plodín, rastlinná výroba, chov.
- možnosť postavenia záhradnej chaty bez pevného základu , príp. bývania v mobilných domoch. ( viď. susedná parcela ).
- alebo iba " záhradkárčnie " , šport , oddych a relax v blízkosti zaujímavých prírodných a športových atrakcíí - Dunajskej cyklistickej cesty a Vodného diela Gabčíkovo.


Inžinierske siete:

- kanalizácia priamo na pozemku
- možnosť vŕtania vlastnej studne
- elektrina - prípojka cca. 2m od pozemku


Cena 145 € /m2

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností.

Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Finanzpartner reality.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2577 m2
Voda:
studňa

Kontaktujte makléra