Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 3-izbový dom, novostavba vo Vojke - rekreačná časť

140 000 €
Interné ID: F026-12-KADA3
Obec: Vojka nad Dunajom
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F026-12-KADA
Dopraj si pravidelný oddych a investuj do rekreačného domu, v ktorom môžeš aj bývať.
Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj domček vo Vojke nad Dunajom rekreačnej časti s výhľadom na krásnu prírodu. Domček je vhodný nielen na relax, ale aj na trvalé bývanie v objatí prírody a kľudu. Milovníci pokoja, súkromia a vody si určite prídu na svoje. Areál, v ktorom sa domček nachádza je strážený 24 hodinovou súkromnou bezpečnostnou službou. Vstup do areálu majú povolení len majitelia a nájomníci domov a chát.
Domček stojí na pozemku s rozlohou 400 m2. Pozemok je prenajatý od komposesorátu na 99 rokov. Dom disponuje úžitkovou plochou 62 m2 a je momentálne vo výstavbe.
Je napojený na elektrickú energiu, kanalizáciu a obecnú vodu.
Predáva sa v prevedení HOLODOM. V dome je elektrické podlahové kúrenie, nastaviteľné v každej miestnosti samostatne. Ohrev vody zabezpečuje bojler.
Dom disponuje kuchyňou spojenou s obývačkou, dvomi samostatnými izbami a kúpelňou so sprchovacím kútom spojenou s toaletou. Vo všetkých izbách sú francúzske okná, ktoré ich nielen veľmi pekne presvetľujú, ale umožňujú aj výjsť na terasu z každej miestnosti domu.
Nehnuteľnosť je možné dokončiť do prevedenia ŠTANDARD na základe dohody.
Cena domu je 140000 € vrátane provízie pre RK.
Odporúčam Vám obhliadku nehnuteľnosti a okolia. V prípade záujmu ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si stretnutie. Teším sa na Vás!
Realitná kancelária vybaví kompletnú zmluvnú dokumentáciu, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
62 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra