Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 4-izbové domy, novostavby v obci Amadého Kračany

205 000 €
Interné ID: F040-12-KADA
Obec: Kostolné Kračany
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F040-12-KADA
Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj krásne rodinné domy v obci Amadeho Kračany, 6 km od Dunajskej Stredy, kde vznikla nová ulica s novopostavenými rodinnými domami. Ulica má príjemnú polohu, je veľmi tichá, slnečná a nechýba na nej verejné osvetlenie.
Všetky rodinné domy budú skolaudované do konca roka 2023. V ponuke sú už len 2 domy v bielej farbe v kombinácii s hnedou na pozemokoch s nasledovnými výmerami:
1. dom 606 m2 v cene 219 900 €
2. dom 558 m2 v cene 205 000 €,
Všetky domy sú rovnaké, ich podlahová plocha je 118,48 m2 plus terasa 18 m2. Disponujú vstupnou chodbou, obývacou miestnosťou spojenou s kuchyňou, odkiaľ sa vstupuje na krytú terasu, tromi samostatnými izbami, kúpelňou spojenou s toaletou, špajzou a technickou miestnosťou. V chodbe domu sa nachádza samostatná toaleta. Domy sú napojené na verejný vodovod a kanalizáciu. Súčasťou domov je predpríprava na tepelné čerpadlo, alarm, klimatizáciu, satelit a parkovacie miesta pre 2 autá. Kúrenie je vo všetkých domoch podlahové.
Domy sa predávajú v prevedení HOLODOM, ktoré je v prípade záujmu na základe dohody možné dokončiť do prevedenia Štandard.
Cena domov je od 205 000 €, jej výška závisí od veľkosti pozemkov. V cene je zahrnutá provízia pre RK.
V prípade záujmu o nehnuteľnosť, ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.
Realitná kancelária vybaví kompletnú zmluvnú dokumentáciu, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
136.48 m2
Plocha pozemku:
558 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra