Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Jarná super ponuka platná do 30.4.2024 - veľkometrážny rodinný dom v radovej zástavbe, 1690 €/ m2, Nová Dedinka - Dom č. 8

239 980 €
Interné ID: F041-12-KADA3
Obec: Nová Dedinka
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F041-12-KADA
Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj skolaudované veľkometrážne 4-izbové dvojpodlažné domy v radovej zástavbe v obci Nová Dedinka. Nová Dedinka je rozrastajúca a rozvíjajúca sa obec v okrese Senec, vzdialená od Bratislavy 22 km a od Senca 6 km. V Senci je možnosť napojenia sa na diaľnicu D1.
Domy sa nachádzajú blízko hlavnej ulice v radovej zástavbe desiatich rodinných domov v centre obce, ale zároveň v tichej časti obce a sú skolaudované.
V blízkom okolí sa nachádzajú všetky potrebné inštitúcie, všeobecný lekár, detský lekár, škola, škôlka, detské ihriská, supermarket, lekáreň, kaviareň, reštaurácie, kaderníctvo, čerpacia stanica a to všetko len do pár minút pešo, do niektorých možnosť vybehnúť ´v papučkách´.
Sú postavené na pozemkoch vo veľkostiach od 232 m2, sú napojené na mestskú vodu, elektrickú energiu, kanalizácia je odvádzaná do žumpy. V ponuke je 8 rodinných domov na pozemkoch v týchto veľkostiach: 1. dom - 267 m2 - REZERVOVANÝ, 2. dom - 254 m2, 3. dom - 256 m2, 4. dom - 232 m2, 5. dom - 233 m2, 6. dom - 234 m2, 7. dom - 234 m2, 8. dom - 233 m2. Plochy pred domami sú vo veľkostiach 55 m2, zastavané plochy ca. 90 m2, ostatné m2 tvoria záhrady za domami.
Domy majú výbornú technickú predprípravu na alarm, kamerový systém, klímatizáciu, vonkajšie elektrické žalúzie, prípojku T-Com v dome (internet, TV), fotovoltaiku, vodovod na terasu a krb.
Domy disponujú štedrou podlahovou plochou 142 m2. Svojím otvoreným priestorom pôsobia veľmi vzdušne a príjemne. Jedná sa o tehlové stavby z tehly hrubej 30 cm, medzi domami 2 x 20 cm, majú plastové okná s izolačným trojsklom, rovnú strechu z betónovej konštrukcie s izolačnou fóliou Fatrafol a štrkom.
Dispozícia prízemia domu: vstupná chodba, samostatná toaleta, priestranná technická miestnosť s oknom, kuchyňa prepojená s veľkou priestrannou obývacou miestnosťou s krásnymi francúzskymi oknami, z ktorej sa vychádza na malú záhradu. Záhrady sú oddelené betónovým oplotením.
Dispozícia poschodia: kúpelňa spojená s toaletou, šatník s oknom, tri samostatné priestranné spálne, dve z toho s francúzskymi oknami, ktoré majú sklenené zábradlie.
Prízemie a poschodie sú spojené betónovým schodiskom, nad ktorým sa nachádza okno, slúžiace ako výstup na strechu domu.
Pred domami budú pozemky oddelené zeleňou, každý dom bude mať parkovaciu plochu pre dve autá.
Domy sa predávajú v prevedení HOLODOM.
Dom č. 8 sa predáva za akciovú cenu 239 980 € vrátane provízie pre RK. Ceny ostatných domov sa od domu č. 8 odlišujú.
V prípade že hľadáte na bývanie podobnú nehnuteľnosť, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si osobné stretnutie a obhliadku. Teším sa na Vás!
Realitná kancelária vybaví kompletnú zmluvnú dokumentáciu, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti za Vás.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
142 m2
Plocha pozemku:
232 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra