Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj 3 izbový byt Trebišov, ul. T.G.Masaryka

84 999 €
Interné ID: F157-113-LEK3
Ulica: T. G. Masaryka
Obec: Trebišov
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner reality -
Máme na predaj krásny trojizbový byt s balkónom v centre mesta Trebišov. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome a má súčasnú rozlohu 57m².

Byt je ideálny pre páry alebo malé rodiny a pozostáva z kuchyne, kúpeľne s WC, obývacej izby, spálne a detskej izby. Súčasťou bytu je aj balkón, kde si môžete vychutnať kávu alebo čítať knihu v príjemnom prostredí.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je v peknom stave. Nachádza sa blízko obchodov, škôl, reštaurácií, kaviarní a mnohých ďalších zariadení, ktoré Trebišov ponúka.

Nehnuteľnosť je k dispozícii hneď a radi by sme vám ju ukázali.
Naši návštevníci si môžu prehliadnuť tento byt prostredníctvom 3D virtuálnej prehliadky, ktorú poskytujeme na našej stránke alebo v odkaze
my.matterport.com/show/?m=c9BMbpwTnK4
Samozrejme, na požiadanie je možné dohodnúť aj osobné stretnutie, aby ste si mohli byt prehliadnuť vašimi vlastnými očami.

Neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie alebo na zariadenie obhliadky. Tešíme sa na vás!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
57 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra