Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Útulný rodinný dom v obci Jelka - Slnečné a tiché bývanie s veľkým potenciálom!

195 000 €
Interné ID: F085-12-MM
Obec: Jelka
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám rodinný dom v obci Jelka s množstvom výhod a pohodlia, ktoré spĺňajú všetky Vaše požiadavky na dokonalý domov. Tento dom je pripravený privítať nových majiteľov do svojho teplého a príjemného prostredia.

S úžitkovou plochou 120m2 a rozľahlým pozemkom o rozlohe 582m2 si užijete dostatok priestoru pre celú Vašu rodinu. Plastové okná vpúšťajú svetlo do každej miestnosti ktoré majú veľkorysú rozlohu.
Nájdete tu klasickú vaňu, kde si môžete vychutnať relaxačné chvíle. Okrem toho, oddelené WC pridáva pohodlie a súkromie pre všetkých obyvateľov domu.
Vybavená kuchyňa s kuchynskou linkou Vám poskytuje všetko, čo potrebujete pre prípravu chutných jedál a rodinných stretnutí.
Tento rodinný dom je vybavený kombinovaným centrálnym kúrením, ktoré môže byť napájané aj tuhým palivom, čo zaručuje teplo a komfort počas celého roka. Sedlová strecha s asfaltovým šindľom a spoľahlivou strešnou krytinou zabezpečuje dlhodobú ochranu pred poveternostnými vplyvmi.

Vyhnete sa preplneným mestským oblastiam a užijete si slnečný a tichý dom v obci Jelka. K nehnuteľnosti patrí aj samostatná garáž, kde si môžete bezpečne zaparkovať svoje vozidlo alebo využívať ako dielničku. Rovinatý pozemok Vám poskytuje možnosti pre záhradné aktivity a priestor na relaxáciu.
Dom je úplne podpivničený s možnosťou využitia na dvojgeneračné bývanie. Získate ďalšie praktické miesta pre skladovanie alebo príjemné bývanie pre Vašu rozrastajúcu sa rodinu.
Na pozemku sa nachádza vodovod a studňa, čo znamená, že nebudete mať problém s nedostatkom vody ani na závlahu, prípadne bazén.

Okrem toho, v obci Jelka nájdete všetku potrebnú občiansku vybavenosť: Obchody, reštaurácie, škola, škôlka, autoumyvárka a mnohé iné služby.

Cena 195000€

Naše ceny sú schválené majiteľom a v cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a vybavenie hypotekárneho úveru.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
582 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
Voda:
studňa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra