Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

rezervovaný KOMFORTNÝ RODINNÝ DOM, BOMBOVÁ CENA, BELÁ

96 000 €
Interné ID: F032-12-TAKO
Ulica: Osloboditeľov
Obec: Belá nad Cirochou
Okres: Snina
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F032-12-TAKO

Máte radi pokojný život na vidieku a hľadáte svoj vysnívaný dom? Realitná kancelária Finanzpartner má pre vás exkluzívnu ponuku!

Ponúkame na predaj krásny dvojpodlažný dom z 80. - tych rokov s výmerou zastavanej plochy 194 m2 v malebnej obci Belá nad Cirochou. Táto nehnuteľnosť ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný a príjemný život.

Dom je riešený nasledovne: na prízemí je obývačka, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa s WC. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 3 samostatné izby a balkón. K dispozícii je pivnica aj kotolňa. K domu patrí aj hospodárska časť. Je napojený na všetky inžinierske siete.

Kto má rád relax vonku, tiež si príde na svoje. Nachádza sa tu terasa, kde si môžete vychutnať slnečné dni a krásne večery. Letná kuchyňa je ďalším príjemným bonusom, ktorý vám umožní organizovať letné grilovačky a rodinné stretnutia.
Na rovnom pozemku s rozlohou 572 m2, sa splní sen každému milovníkovi pestovania zeleniny či ovocných stromov, ale viete si užiť aj svoje súkromie.

Tento dom sa predáva so všetkým zariadením, čo znamená, že sa môžete presťahovať bezstarostne a okamžite si vychutnať svoj nový domov.

Obec Belá nad Cirochou je vzdialená len 3,8 km od mesta Snina. Dnes patrí medzi moderné, dynamicky sa rozvíjajúce obce. Obyvatelia tu žijú bohatým kultúrno-spoločenským a športovým životom. Nachádza sa tu kompletná infraštruktúra /materská aj základná škola, potraviny, autobusová a vlaková zastávka, športoviská, kostol/.

Kompletný právny servis súvisiaci s predajom a prevodom vlastníckych práv vašej nehnuteľnosti rýchlo a transparentne vyrieši naša realitná kancelária bez akýchkoľvek skrytých poplatkov.
V prípade potreby vám zabezpečím najvýhodnejšie financovanie a poistenie vašej nehnuteľnosti.

Kontaktujte:
Tatiana Kosťun Skarupová,
0908 631 440,
tatiana.skarupova@fpreality.sk
Finanzpartner reality

Spokojnosť klienta je u mňa vždy na prvom mieste!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
194 m2
Plocha pozemku:
572 m2
Zastavaná plocha:
260 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra