Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Výrazne znížená cena!!! Rodinný dom v obci Topoľníky (okres Dunajská Streda) F010-12-PEFU

205 000 €
Interné ID: F010-12-PEFU
Ulica: Topoľníky
Obec: Topoľníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F010-12-PEFU
Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj pekný zrekonštruovaný rodinný dom v obci Topoľníky na pozemku s výmerou 1550m2. Na rozsiahlom pozemku okrem rodinného domu sa nachádza aj vedľajšia budova. Obec Topoľníky je vzdialená len 15 km od okresného mesta Dunajská Streda a 65 km od hlavného mesta - Bratislava.
Rodinný dom sa nachádza v jednej krajnej ulici neďaleko od centra obce a v blízkosti termálneho kúpaliska.
Dom je napojený na inžinierske siete - voda, plyn, splašková voda je odvádzaná do izolovanej žumpy - dom je možné napojiť na kanalizáciu.
Dispozičné riešenie domu: chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa a detská izba, komora, kúpeľňa a oddelená toaleta. Z domu je priamy vstup do pivnice, kde sa nachádza sklad, technická miestnosť s plynovým kotlom, elektrickým ohrievačom vody a kotlom na drevo.
Vykurovanie rodinného domu je pomocou plynového kotla pomocou radiátorov v jednotlivých miestnostiach, druhá alternatíva na vykurovanie je kotol na drevo.

Ak Vás táto ponuka zaujala, srdečne Vás pozývam na obhliadku.
V prípade potreby pomôžem s vybavením hypotekárneho, spotrebného ako aj stavebného úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.

Cena 205 000 €
Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.

Mobil: 0902 784 353
mail: peter.furi@fpreality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
1550 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra