Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom snov s dvoj-garážou a veľkorysým pozemkom 912m2 za zníženú cenu

195 000 €
Interné ID: F087-12-MM
Obec: Blahová
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Moderný rodinný dom na predaj v obci Blahová s krásnym pozemkom a útulným interiérom

Ponúkame Vám exkluzívne možnosť ponúknuť rodinný dom v malebnej obci Blahová. Tento pôvabný dom je ideálnym príkladom umiestnenia moderného bývania s priam idylickým okolím. S jeho úžitkovou plochou 118m2, zastavanou plochou 166m2 a rozľahlým pozemkom o veľkosti 912m2, tento dom poskytuje dostatok priestoru pre pohodlný a štýlový život.

Interiér:
Vstúpte do priestrannej izby vrátane plávajúcou podlahou, ktorá prispieva k modernému vzhľadu domu. Kuchyňa, spojená s jedálňou, je prakticky usporiadaná a plne vybavená, čo umožňuje plynulý chod rodinného života. Dom disponuje 3 izbami, ktoré ponúkajú dostatok miest pre rodinu či hostí. Kúpeľňa je elegantná s klasickou vaňou a umývadlom, a samostatné WC pridáva k pohodlí.

Konštrukcia a vybavenie:
Dom je novostavba s tehlovou konštrukciou a modernými prvkami. Kúrenie je riešené podlahovým vykurovaním s tepelným čerpadlom, čo zaručuje úsporné a ekologické využitie energie. Rovinatý pozemok s betónovou prístupovou cestou zabezpečuje jednoduchý prístup k domu.

Exteriér a okolie:
Dom je obklopený tichým a slnečným prostredím, čo z neho robí ideálne miesto pre relaxáciu a oddych. Na pozemku nájdete krásnu terasu, kde si môžete vychutnať pokojné chvíle so svojou rodinou alebo priateľmi. Rovinatý pozemok poskytuje veľké možnosti pre záhradníkov a milovníkov prírody. K dispozícii je tiež garáž na dve autá a parkovacie miesta priamo pred domom, čo vám zabezpečí pohodlné parkovanie.

Cena 195 000 €

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
118 m2
Plocha pozemku:
912 m2
Zastavaná plocha:
166 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra