Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Štýlový 1-izbový byt v Miloslavove: Luxusné bývanie s moderným dizajnom a výhodnou lokalitou

110 000 €
Interné ID: F089-111-MM
Ulica: Sekvojová
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

"Zbožňujete moderný životný štýl? Túžite po útulnom a štýlovom bývaní? Ponúkame vám jedinečnú príležitosť získať svoj vysnívaný 1-izbový byt v novostavbe bytového domu Vilabyty, ideálnom pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a komfortný domov.

Tento útulný byt, nachádzajúci sa na 1/3 poschodí, vám ponúka neuveriteľnú kombináciu luxusu a praktickosti. Výmera cca 27 m2 bytu je doplnená priestranným balkónom (cca 6m2), ktorý je ideálnym miestom na relax po náročnom dni.

Interiér bytu je dokonale premyslený a plne vybavený štýlovým nábytkom na mieru. Kuchynský kút je vybavený modernými spotrebičmi vrátane sklokeramickej varnej dosky a vstavanej chladničky. V byte nájdete aj pohodlné spaciu plochu, ako je poschodová posteľ so schodíkmi a rozkladací gauč.

Okrem toho vám byt ponúka aj ďalšie výhody, ako je klimatizácia, kúpeľňa so všetkým potrebným vybavením a podlahové kúrenie. Pri bytovom dome sa nachádza kobka, ktorá je praktickým riešením pre úložný priestor.

Výhodou tohto bytu je aj jeho výborná lokalita v Miloslavove, s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do Bratislavy. Nehnuteľnosť je ideálna nielen pre vlastné bývanie, ale aj ako investícia na prenájom.

Cena tohto bytu je len 110.000 EUR, s možnosťou dokúpiť parkovacie miesto. Nepremeškajte túto príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
33 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
áno
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra