Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NA PREDAJ - priestranný bungalov v meste Kolárovo (F009-012-ESJAa)

103 000 €
Interné ID: F009-012-ESJAa
Obec: Kolárovo
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj 3 izbový bungalov v meste Kolárovo. Bungalov sa predáva v stave hrubej stavby prípadne je možnosť ho dokončiť do stavu holodomu podľa Vašich predstáv.

Rodinný dom má úžitkovú plochu 156m2, z toho obytná plocha je 130m2.

Dispozícia: obývacia izba + kuchyňa (americká kuchyňa), spálňa, 1 x detská izba, vstupná hala, kúpeľňa, samostatná toaleta, technická miestnosť, terasa (ktorá bude pripravená na zimnú záhradu).

Bungalov je pripojený na všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda). Vykurovanie je zabezpečené plynom a elektrinou. Tiež je pripravená krbová vložka s komínom. Ohrev vody je zabezpečený plynom a tepelným čerpadlom.

Podlaha je betónová, nedokončená.
Okná domu: euro plast.
Strešná krytina: škridla.
Terénne úpravy: postupne.

K nehnuteľnosti vedie asfaltová a kamenitá prístupová cesta.

Dom sa nachádza v tichej lokalite mesta Kolárovo. Disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. V meste sa nachádzajú: pošta, potraviny, pohostinstvo, autobusová zastávka, materská škola, základná škola a aj park. Kolárovo sa nachádza 18km od mesta Nové Zámky a 23km od Komárna.

V prípade potreby Vám pomôžem s vybavením hypotekárneho, spotrebného ako aj stavebného úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.
Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť!

Cena 103 000 €

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Telefón: 0915 506 661
E-mail: eszter.janitsova@fpreality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
156 m2
Plocha pozemku:
520 m2
Zastavaná plocha:
156 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra