Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANÉ! - Starší dom s priestranným pozemkom vo Veľkom Mederi (F010-018-ESJA)

Rezervované
Interné ID: F010-018-ESJA
Obec: Veľký Meder
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ - Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj dom v pôvodnom stave s priestranným pozemkom vo Veľkom Mederi. Plocha: úžitková 458m2, pozemku 745m2. Stav objektu: pôvodný stav. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti mesta v dobrom susedstve, v blízkosti centra.

Mesto Veľký Meder leží v dolnej časti Žitného ostrova. Disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. V meste sa nachádzajú škôlky a školy (s vyučovacím jazykom slovenským aj maďarským), ihriská, futbalový štadión, potraviny, mestský úrad, lekári, lekárne, pošta, banky a bankomaty, cukrárne, kostoľ, knižnica, kultúrny dom, čerpacie stanice, supermarkety (Lidl, Tesco, Billa, Kaufland), cyklotrasa, fitnesscentrá a známe termálne kúpalisko Thermal Corvinus.
V prípade potreby Vám pomôžem s vybavením hypotekárneho, spotrebného ako aj stavebného úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.

Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť!

Cena 45 000 €

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Telefón: 0915 506 661
E-mail: eszter.janitsova@fpreality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
458 m2
Plocha pozemku:
745 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra