Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj rozostavaný dvojdom v obci Čečínska Potôň

125 000 €
Interné ID: F003-14-KADA
Obec: Horná Potôň
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

F003-14-KADA
Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj rozostavaný dvojdom v obci Čečínska Potôň. Čečínska Potôň je časť obce Horná Potôň v okrese Dunajská Streda, vzdialená ca. 40 km od Bratislavy. 4 km od Čečínskej Potône je možnosť napojenia sa na diaľnicu R7. Od Dunajskej Stredy je obec vzdialená 11 km.
Dvojdom sa nachádza na pozemku s rozlohou 667 m2 na Hlavnej ulici. Jedná sa o dvojpodlažné domy, ich obytná plocha bude 132,55 m2. Ku každému domu prislúchajú dve terasy. Dom A disponuje pozemkom s rozlohou 222 m2 a dom B pozemkom s rozlohou 270 m2. Nehnuteľnosť nie je napojená na kanalizáciu. V cene nehnuteľnosti sú všetky povolenia, projekt, vizualizácie a tehly na dokončenie stavby.
V blízkosti obce sa nachádza motoristický areál Slovakiaring a súkromná zoologická záhrada Malkiapark.
Cena nehnuteľnosti je 125 000 €. Provízia pre RK nie je v cene nehnuteľnosti zahrnutá.
V prípade záujmu, kompletnú dokumentáciu, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu nehnuteľnosti, vybavíme za Vás.
Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. Teším sa na Vás!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
667 m2

Kontaktujte makléra