Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemky na bytovú výstavbu alebo občiansku vybavenosť - v Bratislave-Karlova Ves

850 €/m2
Interné ID: F006-14-JAKO
Ulica: Karloveská
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

ID: F006-14-JAKO
Ponúkame Vám na predaj pozemky - pre bytovú výstavbu alebo občiansku vybavenosť v Bratislave-Karlova Ves pri Karloveskej ulici.
Celková plocha pozemkov je 4706 m2. Jedná sa o mierne svahovitý pozemok. Jedná sa o zmiešané územie vyňaté z poľnohospodárskej pôdy – na LV zapísané ako ostatné plochy.
Podľa schváleného architektonicko-urbanistického a zonálneho riešenia je pozemok vedený, ako ostatná plocha:4706 m2 v sekcii IV. určený na výstavbu NOVÉHO NÁMESTIA s DOMINATNÝM objektom výškovej budovy, kde podlažnosť bude schválená podľa toho, ako výškovú budovu a jej obsah navrhne investor.
K pozemkom je už vybudovaná betónová prístupová cesta (v dolnej časti pozemkov) a zároveň (z bočnej a hornej strany pozemkov) je aj asfaltová cesta (súčasť sídliskovej bytovej zástavby). Z bočnej strany pozemkov je asfaltová cesta ukončená aj vyústením cesty do ponúkaných pozemkov (cesta je pripravená na predlženie cesty v prípade ďalšej výstavby. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. K dispozícií je aj geodetom zameraný výškopis a urbanistická štúdia . Mierny svah umožňuje priame vjazdy do podzemných garáži v troch poschodiach.
Pozemky sa nachádzajú v zastavanom území. V blízkosti je autobusová a električková zastávka MHD, kompletná občianska vybavenosť a v blízkosti sú aj možnosti rekreačného vyžitia. ÚPI v RK.

Cena pozemkov je 850 Euro/m2.
Cena je konečná aj s províziou realitnej kancelárie

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
4706 m2

Kontaktujte makléra