Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj rozsiahly pozemok so starším domom v obci Báč - 5 km od Šamorína

1 €
Interné ID: F016-14-KADA
Obec: Báč
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

F016-14-KADA
Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj krásny rozsiahly pozemok v obci Báč. Báč sa nachádza na Žitnom ostrove v okrese Dunajská Streda, 25 km od Bratislavy, 17 km od Dunajskej Stredy, 6 km od Šamorína, kde je možné napojiť sa aj na diaľnicu R7 a 33 km od rakúskej hranice. Obec je vzdialená len 2 kilometre od Dunajskej cyklistickej cesty.
Dopraviť sa do obce je možné prostredníctvom frekventovanej autobusovej dopravy, obec disponuje dvomi autobusovými zastávkami, najbližšia vlaková stanica sa nachádza v obci Kvetoslavov, vzdialenej 10 km.
Báč je tiež známy veľkolepým golfovým rezortom a krásnym kaštieľom na okraji obce s veľmi dobrou reštauráciou, ubytovacím zariadením a priestormi vhodnými na veľkolepé oslavy.
Pozemok má rozlohu 2112 m2. Jedná sa o tri parcely, na jednej z nich stojí starší rodinný dom, ktorý potrebuje rekonštrukciu a maštaľ, ktorá je určená skôr na demoláciu. Pozemok má veľmi dobrú polohu, nakoľko sa nachádza v centrálnej časti obce.
Pozemok je možné aj úplne vyčistiť a pripraviť pre nového majiteľa na výstavbu. K dispozícii je vizualizácia na výstavbu jedného rodinného domu, ktorú môžete vidieť medzi fotografiami.
Cena nehnuteľnosti je DOHODOU.
Provízia pre RK bude rozdelená medzi predávajúceho a kupujúceho v pomere 50%/50%.
Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kedokoľvek kontaktovať. Teším sa na Vás.
V prípade záujmu vybavíme kompletnú zmluvnú dokumentáciu, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2112 m2
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno

Kontaktujte makléra