Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj pekný 5 izbový rodinný dom v obci Kútniky

175 000 €
Interné ID: F088-12-MATH
Obec: Kútniky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

F088-12-MATH

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový poschodový rodinný dom v tichej časti obce Kútniky (Töböréte). Rodinný dom bol postavený z tehál v roku 1973 na 8 árovom pozemku. Pozemok patriaci k rodinnému domu dáva taktiež dostatočný priestor na súkromie alebo záhradkárčenie pre nových vlastníkov. Jedná sa o kvalitnú stavbu (žiadna pleseň, steny suché) o ktorú sa majitelia poctivo starali. Plocha: zastavaná 92m2, úžitková plocha 147 m2, 2x balkón, pozemok 800m2. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova. Podlaha: parkety, dlažba, betón. Steny: omietky. Okná: plastové biele (sieťky + žalúzie). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC 2x. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: plynovým kotlom (radiátor v každej izbe). Is: kanalizácia, mestská voda, elektrika, plyn, studňa. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Rovná strecha. Rovinatý pozemok. Parkovanie: garáž, státie vo dvore. Asfaltová prístupová cesta. Úplné podpivničenie. V pivnici sa okrem iného nachádza aj nový kotol a nový ohrievač vody. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, dieľňa, rybolov, cykloturistika. Predáva sa v stave ako vidieť na fotkách. Cena 175 000 € v prípade seriózneho záujmu možná dohoda.

3D vizualizácia: matterport.com/show/?m=rLsEHxnz2pL
Video Youtube: youtube.com/watch?v=ZWC6MJC-bt8
TikTok: finanzpartnerrealityds

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Vzdialenosti: Dunajská Streda 3 km (5min.), Šamorín 28 km (25min.), Bratislava 52km (41min.), Senec 38 km (41min.), Veľký Meder 22km (22min.), Győr, Maďarsko 42km (46min.)

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
260 m2
Úžitková plocha:
92 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Zastavaná plocha:
92 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno - 2
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra