Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii

49 000 €
Interné ID: F075-113-ERSR3
Obec: Veľké Kapušany
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F075-113-ERSR
Ponúkame Vám na predaj krásny moderný kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt s balkónom vo Veľkých Kapušanoch na sídlisku P.O.Hviezdoslava. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa novú elektroinštaláciu, murované bytové jadro, znížené sadrokartónové stropy, sieťkovanie a stierkovanie stien, plastové okná, plávajúce podlahy, keramickú dlažbu. Parkovanie je pred bytovým domom. Je možnosť prenajatia aj dvoch garáži. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť. Úžitková plocha bytu je 67m2. Cena bytu je 49 000 €. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Poskytnem Vám bližšie informácie a dohodnem obhliadku bytu.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy a poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
67 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra