Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3-izbové byty s pozemkom v obci Horné Janíky

150 000 €
Interné ID: F043-113-KADA
Obec: Janíky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

F043-113-KADA
Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj 3-izbové byty v obci Horné Janíky. Obec Horné Janíky je od Bratislavy vzdialená 25 km.
V ponuke je 12 trojizbových bytov, rozdelených do dvoch bytových domov. V každom bytovom dome sa nachádzajú 3 bytové jednotky na prízemí a 3 bytové jednotky na 1. poschodí. K piatim bytovým jednotkám zo šiestich prislúcha aj časť pozemku pri bytovom dome. Vedľa bytových domov sa nachádza parkovisko. Ku každej bytovej jednotke patrIa dve vonkajšie parkovacie miesta.
Byty disponujú vstupnou chodbou, dvomi samostatnými nepriechodnými izbami, obývacou miestnosťou spojenou s kuchyňou a kúpelňou spojenou s toaletou.
Cena bytov bez pozemku 150 000€, cena bytov s pozemkom je 160 000€.
Realitná kancelária vybaví kompletný právny servis, úrady, notárov, kataster a všetko potrebné k prevzatiu Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás.
V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Teším sa na Vás.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
75 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra