Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Výrazne znížená cena! Exkluzívne na predaj 3-izbový byt Michalovce, ul.Humenská

90 000 €
Interné ID: F160-113-LEKE3
Ulica: Humenská
Obec: Michalovce
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Výrazne znížená cena! Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám ponúka úžasnú príležitosť na získanie krásneho trojizbového bytu v Michalovciach, vo vyhľadávanej časti mesta na Humenskej ulici. Tento byt s rozlohou 68m² prešiel čiastočnou rekonštrukciou.

V byte nájdete plastové okná, plávajúce podlahy a murované jadro.

Byt pozostáva z troch priestranných izieb a veľkej kuchyne, čo poskytuje komfortné a pohodlné prostredie pre vaše každodenné životné prostredie. Kúpeľňa je spojená s WC.
V byte bola nainštalovaná klimatizácia, vďaka ktorej si môžete vychutnať príjemnú teplotu aj počas horúcich letných dní.
Tento bytový dom je zateplený, čo prispieva k úsporám energií a minimalizácii nákladov na vykurovanie. Okrem toho byt ponúka aj balkón, na ktorom si môžete vychutnať voľné chvíle a pivnicu, kde si môžete uložiť svoje osobné veci.

Pre rodiny s deťmi je za bytovým domom k dispozícii nové detské ihrisko, kde sa vaše deti budú môcť bezpečne hrať a zabaviť.

Aby sme Vám uľahčili rozhodovanie, môžete si okamžite pozrieť tento úžasný byt prostredníctvom 3D obhliadky, kde si môžete všimnúť každý detail a zažiť pocit obhliadky osobne: my.matterport.com/show/?m=oP79oS2cxkA

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť získať byť vo vyhľadávanej lokalite mesta. Pre viac informácií a na zariadenie osobnej obhliadky, ma kontaktujte e-mailom alebo telefonicky. Teším sa na váš záujem!
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
68 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra