Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA!!! 5-izbový rodinný dom v obci Zlatná na Ostrove (F106-014-REMA)

100 000 €
Interné ID: F106-014REMA
Obec: Zlatná na Ostrove
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner reality ponúka Vám na predaj poschodový 5 izbový rodinný dom v obci Zlatná na Ostrove. Plocha: úžitková 180m2. Okná: nové plastové.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia, to znamená, že už všetky vnútorné úpravy sa začali, vymenení vodovod, elektrina, nová sedlová strecha. Strešná krytina: škridplech. Majitelia všetko tam nechajú novým majiteľom tj.nový 200l ohrievač vody, káble na elektrinu, stavebné materiály atď. Výhody: tiché prostredie, škola, škôlka, rybolov, turistika, cykloturistika, obchody, zdravotné stredisko, pošta, vlaková stanica, atď .
V prípade potreby pomôžem s vybavením hypotekárneho, spotrebného ako aj stavebného úveru. Zabezpečím potrebné zmluvy, znalecké posudky a iné podklady.
Pri vážnom záujme dohoda možná!
Ak vás táto ponuka oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť!

Cena 100 000 €

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Telefón: 0908 797 740
E-mail:renata.markuszekova@finanzpartner.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
180 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra