Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj podnikateľský objekt, Parchovany

148 000 €
Interné ID: F007-18-VAHO
Ulica: Hlavná
Obec: Parchovany
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory

Popis nehnuteľnosti

Finanzpartner reality Vám ponúkajú na predaj podnikateľský objekt nachádzajúci sa na hlavnom ťahu Vranov-Sečovce -Košice, v obci Parchovany, len 11 km od Sečoviec, 18km od Vranova, 25km od Michaloviec, 55km od Košíc. Objekt bol využívaný ako pohostinstvo, pizzeria s prípravou a výdajom obedov. Ihneď využiteľné na podnikanie. Objekt ponúka rôzne využitie podnikania, na rodinné bývanie formou výstavby rodinných domov, čerpacej stanice, skladov atď.


Pozemok je o rozlohe 1291 m2 a je po celom obvode oplotený. Zastavaná plocha 758 m2. Na pozemku sa nachádza drevený altánok, určený pre zákazníkov pohostinstva a krytý bazén.

Inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, obecná kanalizácia, studňa na pozemku.

Dispozične pozostáva:

- bar, 2x sklad, jedáleň, predsieň, WC muži, WC ženy, WC pre personál , sanitárna miestnosť, vstup pre zásobovanie, umyvárka, kuchyňa, chodba, výlevka, suchý sklad, chodba, miestnosť pre chladničky, miestnosť na umývanie boxov 2x chodba, šatňa, 3x sklad, zádverie, na poschodí apartmán.

Pohostinstvo sa predáva kompletne zariadené: - chladničky, mrazničky, plynové sporáky s rúrami, fritézy, ohrevný pult, výdajný pult, barový pult, krb, regáli na potraviny, skrinky, stoly, stoličky, hrnce a príslušenstvo v kuchyni...

Objekt je postavený z kvádri, azbestové panely, strecha - plechová, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom so zásobníkom vody - radiátory, k dispozícii funkčný komín, okná čiastočne drevené a plastové, podlaha - dlažba, nová elektrina, stierky a objekt je zateplený.


Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Zastavaná plocha: 758 m2
Ostatná plocha: 1291 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 7
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: áno
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: zariadený
Garáž:
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: obecná kanalizácia
Materiál : kváder ,azbestové panely
Zateplený objekt: áno
Vykurovanie: vlastné - plyn
Pivnica: nie
KÚPOU VOĽNÁ, na LV BEZ ŤIARCH.

Cena: 148000 eur

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií alebo osobnej prehliadky.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
250 m2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
3
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra