Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj Apartmán - Horný Slavkov

0 €
Interné ID: 002-113-MAMIEa
Obec: Veľký Slavkov
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán

Popis nehnuteľnosti

Ponuka na predaj apartmánu pod Tatrami v Hornom Slavkove

Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť na kúpu moderného a presvetleného apartmánu ležiacej v tieni majestátnych Tatier. Tento priestranný a starostlivo udržiavaný byt s celkovou rozlohou 62 m2 poskytuje ideálne podmienky pre pohodlné bývanie či príjemné dovolenkové pobyty.

Apartmán sa nachádza v tichej rezidenčnej štvrti a disponuje dvoma samostatnými spálňami, priestrannou obývacou izbou prepojenou s plne vybavenou kuchyňou a samostatným hygienickým zázemím. Veľkou výhodou je aj privátna terasa s veľkosťou 24 m2, ktorá ponúka panoramatický výhľad na okolitú prírodu.

Moderné riešenie interiéru s dôrazom na funkčnosť a dostatok denného svetla vytvára príjemnú a útulnú atmosféru. Účelné rozvrhnutie miestností, kvalitné materiály a nadštandardné vybavenie zaručujú vysoký štandard bývania.

Vďaka výbornej polohe v bezprostrednej blízkosti lyžiarskych stredísk, turistických trás a ďalších atraktivít regiónu je tento apartmán ideálnou voľbou pre milovníkov horského prostredia a aktívneho relaxu. Zariadený byt si ľahko nájde svojich nových majiteľov, či už ako investícia do rekreačného bývania, alebo ako pohodlný domov.

Cenu dohodneme priamo na obhliadke !!

3D obhliadka - my.matterport.com/show/?m=QWYmShzK4eA
Marek Mižigar - finanzpartner reality
Kontakt - 0940 514 208
Email - marek.mizigar@fpreality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
62 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra