Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný 3-izbový byt so záhradou a bazénom v Hviezdoslavove - Ideálny dom s luxusnými výhodami!

223 000 €
Interné ID: F091-113-MM
Ulica: Šalviová
Obec: Hviezdoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

3D: https://my.matterport.com/show/?m=GQ3frHRrc88

Štýlový a zariadený 3-izbový byt v Hviezdoslavove, na Šalviovej ulici čaká len na vás! Tento moderný byt s úžitkovou plochou 66m2 sa nachádza v novostavbe na prízemí so záhradou o výmere 210m2.

Interiér tohto bytu je elegantne vybavený parketami a dlažbou, s plastovými oknami a kúpeľňou so štýlovou klasickou vaňou. Nechýba ani oddelené WC. Kúrenie je riešené podlahovým vykurovaním, čo zabezpečuje optimálny komfort.

Okrem toho, tento byt disponuje skvelými výhodami ako slnečná orientácia a výborná dostupnosť k obchodom, škole, škôlke, kaviarňam a dokonca aj k železničnej stanici.

Pre váš pohodlný život je tu tiež k dispozícii klimatizácia, 2 parkovacie státia, zastrešená terasa, bazén, záhradný domček a dokonca aj ovocné stromy v záhrade. Priestranné izby ponúkajú dostatok priestoru na relax a oddych.

Nebuďte váhaví a nezmeškajte túto úžasnú príležitosť! Zabezpečte si tento skvelý byt ešte dnes za atraktívnu cenu 223 000 €. Pre viac informácií alebo na zariadenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
66 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Kontaktujte makléra